Szybkie pytanie, poproszę o plusy i minusy obu wzmaków oraz czy wiele daje ta jedna lampa w VS, który lepiej zabrzmi.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Karls pisze:Tak to jest lampa+tranzystor, chociaż imo i tak stoi to dużo wyżej jakościowo niż pełna cyfra modelowa.
Karls pisze:Akurat na tym nie miałem okazji grać, także mam raczej słabe pojęcie.
Karls pisze:Tak to jest lampa+tranzystor, chociaż imo i tak stoi to dużo wyżej jakościowo niż pełna cyfra modelowa.
Karls pisze:Akurat na tym nie miałem okazji grać, także mam raczej słabe pojęcie.
Karls pisze:Sam masz mniejszą wersję Marshalla code więc pewnie będziesz go bronił, ale ja też przez jakiś czas go miałem więc wiem na co go stać.
jpk pisze:W jednym poście piszesz:Karls pisze:Akurat na tym nie miałem okazji grać, także mam raczej słabe pojęcie.
A chwilę potem:Karls pisze:Sam masz mniejszą wersję Marshalla code więc pewnie będziesz go bronił, ale ja też przez jakiś czas go miałem więc wiem na co go stać.
Niezależnie od tego, czy skłamałeś w pierwszym, czy drugim przypadku poddaje to w wątpliwość rzetelność wszystkich Twoich wypowiedzi...
Wróć do „Jaki wzmacniacz gitarowy / combo od 500zł - 1000zł”