GitLuk pisze:A gdybym chciał wykorzystać jakieś dedykowane urządzenie jak np.ten NUX NGS 6. Nie mam na myśli konkretnie tego ale coś może tańszego?
Jeżeli jakiekolwiek urządzenie będziesz chciał wykorzystać do nagrywania na komputer, to musisz zacząć od podłączenia go do komputera. Rozwiązań jest mnóstwo, dlatego zaproponowałem Ci na początek takie najtańsze i jednocześnie najprostsze - zawsze byłem zwolennikiem maksymalnego wykorzystania tego, co już się posiada. Jeżeli nie możesz podłączyć swojej Yamahy, to jaką masz gwarancję, że uda Ci się to zrobić z dowolnym innym interfejsem, na który dodatkowo będziesz musiał wydać całkiem przyzwoitą kwotę?
GitLuk pisze:Jeszcze nie udało mi się skonfigurować wzmacniacza poprzez połączenie USB z komp
Ta sama uwaga, co na początku - nie podałeś żadnych informacji. Jak rozumiem, połączyłeś wzmacniacz z komputerem za pomocą kabla USB i co? Uruchomiłeś Audacity? Czy komputer w ogóle widzi podłączone urządzenie? Czy Audacity wykrywa jakiś wchodzący sygnał?
Na YT jest mnóstwo filmów o nagrywaniu z THR'a i nikt nie ma tych problemów, więc chyba coś jednak robisz niedobrze...