Witam!
Z przyjemnością chciałem poinformować, że specjalnie dla użytkowników forum gitarzysci.pl sklep Taniestruny.pl ustawil kod zniżkowy na cały asortyment, który brzmi: gitarzysci.pl
Jest on ważny do końca roku, a jego wartość to 7%
Pozdrawiam!
Gorgoroth pisze:Ja wiem czy takie tanie... Chciałem tam zrobić ostatnio zakupy, ale nie dało się że tak powiem :D
W musicman.pl moje ulubione EB 10-52 kosztują 22 zł. czyli półtora zeta taniej, a TanieStruny mają kostki wyłącznie Dunlopa, a obecnie gram na Ibanezach i takowe chciałem zakupić. Zniżka przy tak małych sumach niewiele daje.
Ale na pewno polecam TanieStruny pod względem kontaktu, pomocy i innego doradztwa :)))
Shadykiller pisze:Ogólnie w miarę tanio i spoko. Ale to co panowie zrobili z programem lojalnościowym to po prostu skandal !! podwoili-potroili ilość pkt za produkty ! str EB Slinky były za 25 pkt, teraz są za 40 ;l kostki z 5 pkt na 10. No straszne to jest po prostu. A niedawno stwierdziłem iż taniestruny chyba zawsze będą dominować w sprzedaży strun i pierdółek. Cóż, pochwaliłem dzień przed zachodem słońca. Degustacja.
conscious pisze:Skandal to taki typ człowieka, że dostaje coś za darmo, a i tak narzeka i ubliża.