dida83
Posty: 34
Rejestracja: 06-02-2014 18:32

08-12-2014 21:16

Bardzo ale to bardzo proszę jeśli ktoś posiada polską instrukcję do digitech rp 355 bo nie mogę sobie poradzić z paroma rzeczami ...link,cokolwiek co ułatwi mi życie z tym multiefektem..przegrzebałem całą sieć ..albo skan na maila dida83@onet.pl. dziekuje

Awatar użytkownika
WarwickFramus
Sklep Muzyczny
Posty: 1039
Rejestracja: 30-11-2011 09:07

09-12-2014 09:42

Pod koniec tygodnia bedziemy mieli tlumaczenie instrukcji w pdf wiec przesle na maila. Prosze przypomnij sie jeszcze przez PW w piatek.
Zapraszamy na nasz facebook dystrybucyjny:
https://www.facebook.com/warwickdistributionPL

dida83
Posty: 34
Rejestracja: 06-02-2014 18:32

09-12-2014 21:48

bardzo dziekuje! bo doprowadza mnie już do szału pedał ekspresji...przy przechyleniu go do góry nawet delikatnie,momentalnie łapie włącznik pedału i albo włącza wah albo wyłącza...może jest tam jakaś regulacja czułości lub coś w tym stylu...bo jeśli nie to będe musiał rozebrać to ustrojstwo i dorobić osobny włącznik pedału.

Awatar użytkownika
WarwickFramus
Sklep Muzyczny
Posty: 1039
Rejestracja: 30-11-2011 09:07

10-12-2014 09:30

Tak, mozna tam przeprowadzic kalibracje pedalu ekspresji, na piatek mam miec ta instrukcje wiec wysle na maila.
Zapraszamy na nasz facebook dystrybucyjny:
https://www.facebook.com/warwickdistributionPL

cyberdine
Posty: 290
Rejestracja: 11-08-2008 23:02

10-12-2014 10:25

Ech:

1. naciśnij up i down jednocześnie przez dłuższą chwilę, aż pojawi się "pdlcal"
2. kiedy wyświetli "toe dn" naciśnij pedał ekspresji "paluchami w dół" i naciśnij krótko up and down
3. kiedy wyświetli "toe uo" naciśnij pedał ekspresji "piętą w dół" i naciśnij krótko up and down
4. teraz możesz sprawdzić czułość - naciskaj paluchami w dół i on będzie się włączał i wyłączał. Pedałami up and down możesz skorygować czułość. Jak będzie już ok naciśnij oba pedały

tyle

Szazon
Posty: 1
Rejestracja: 27-02-2015 13:06

27-02-2015 13:13

Witam

Czy też mógłbym prosić o przesłanie instrukcji PL na e-mail? szazon@o2.pl

Piter123
Posty: 1
Rejestracja: 15-08-2015 15:01

15-08-2015 15:11

Tez prosze o instrukcje do tego multiefektu? piter1230@op.pl

olcixoxox
Posty: 3
Rejestracja: 27-08-2015 14:05

27-08-2015 14:36

Witajcie, ja również potrzebowałabym pilnie polskiej instrukcji. e-mail: olcixoxox223@op.pl
Jeśli ktoś byłby zainteresowany pomocą dla mnie w sprawie tego Digitecha to zapraszam do lektury:
Otóż wczoraj wieczorkiem odpaliłam sobie gitarkę i ten multiefekcik i szukałam tunera, ponieważ gitarka nie stroiła <logiczne :mrgreen: >. Tuner jak wiadomo jest wbudowany do tego Digitecha i trzeba w niego wejść naciskając jednocześnie dwa footswitche <ten po lewej i środkowy>. Najpierw na displayu wyświetlił się 'bypass', co nie było dla mnie dziwne, mało tego nawet wiedziałam, że tak się stanie! :-P Ale to nie istotne. No i jak weszłam w ten tuner to potem udało mi się cofnąć tylko jakby o jeden etap wstecz <wybaczcie nie wiem jak to nazwać>... Mój problem polega na tym, że nie potrafię się cofnąć do biblioteki efektów, tam gdzie mogłam wybierać efekty spośród ich wszystkich. Zatrzymałam się na efekcie 'Foxy 43' i nie mogę wybierać innych efektów za pomocą footswitchy. Kiedy próbuję naciskać na footswitche z nadzieją, że ujrzę inne efekty na wyświetlaczu widnieje tylko: <gdy naciskam lewy footswitch to jest "DIST ON/OFF, a gdy naciskam środkowy footswitch to pokazuje się "FX ON/OFF". Proszę o pomoc osoby obeznane w temacie. Być może wlazłam w coś z czego nie potrafię wyjść i być może jest to rzecz banalna, ale ja obcuję z tym sprzętem ledwo kilka dni... Instrukcję mam tylko angielską, więc cienko mi idzie jej odczytywanie. Z góry dziękuję osobom, które znajdą czas na pomoc dla mnie. Pozdrawiam, Aleksandra. ;-)

cyberdine
Posty: 290
Rejestracja: 11-08-2008 23:02

27-08-2015 19:24

prawy i środkowy jednocześnie.

olcixoxox223
Posty: 1
Rejestracja: 19-07-2015 20:42

28-08-2015 13:51

Zadziałało!! Śliczne dzięki dla cyberdine :)

gregx
Posty: 1
Rejestracja: 21-11-2015 13:42

21-11-2015 13:47

A czy można na RP355 nagrać na looperze ale z perkusją kawałek ten 20sek ?za cholerę nie mogę,No i jak przypisać pedał ekspresji do programu np. nie chce kaczuchy tylko właśnie pedał ekspresji do chorusa np.

korn06666
Posty: 1
Rejestracja: 07-12-2015 13:18

07-12-2015 13:21

WarwickFramus pisze:Pod koniec tygodnia bedziemy mieli tlumaczenie instrukcji w pdf wiec przesle na maila. Prosze przypomnij sie jeszcze przez PW w piatek.



Witam. Jeżeli jest jeszcze taka możliwość, również prosiłbym o instrukcje. Pozdrawiam

budgie69
Posty: 1
Rejestracja: 20-04-2017 09:47

20-04-2017 09:55

Witam,czy mógłbym prosić o przesłanie polskiej instrukcji obsługi do Rp355 na budgie69@wp.pl,z góry dziękuje i pozdrawiam.

Komar72
Posty: 1
Rejestracja: 07-03-2019 18:30

07-03-2019 18:36

Witam serdecznie, również proszę o instrukcję po polsku, z góry dziękuję, pozdrawiam mkpeda@interia.pl

Wróć do „Multiefekty / Procesory”