SeddyGlown
Posty: 7
Rejestracja: 03-07-2019 22:20

14-09-2019 21:03

Witam! Jest taka opcja, że jak mam podłączone efekty gitarowe, to mogę zmieniać modulacje na wzmacniaczu? Czy tylko na efekcie? Mój wzmacniacz, to skromny Joyo DC-15. Bardzo dziękuje za pomoc!

jakit
Lutnik
Posty: 668
Rejestracja: 03-06-2016 09:54

16-09-2019 07:54

Możesz na wzmacniaczu.
words fail
sʞɐǝds ɔᴉsnɯ

SeddyGlown
Posty: 7
Rejestracja: 03-07-2019 22:20

17-09-2019 18:50

Problem w tym, że na wzmacniaczu, nie mogę wtedy nic ustawiać na wzmacniaczu.

Wróć do „Gitary elektryczne”