doradzić z modelami ibanez,epiphone czy co?malyguit pisze:Każda dobra, będzie dobra. Strat, tele, SG, LP itd. Mamy ci poszukać na allegro, czy jak?
6nt pisze:Tak po nicku poznaję, że nie o punk chodzi, tylko o klimaty Green Day. Czyli gitarzysta, co grać nie umie, ale robi szum i w zasadzie jest wokalistą. Poważnie, na Twoim miejscu zrobiłbym tak: zobaczyłbym co mi się podoba (jaki kształt), potem poszukałbym kilku ofert w swoim budżecie, użyłbym następnie lupki forumowej, żeby znaleźć to co o nich już napisano, a dopiero potem już konkretne pytania bym zadawał.
malyguit pisze:Czy co? Precyzyjniej, bo jeden i drugi robi wiele różnych modeli, że nie sposób się domyśleć. Les Paul i RG?
jpk pisze:Pytanie dodatkowe: czy gitarę, którą masz zamiar kupić, masz do czego podłączyć? Czy w tym tysiącu musi się jeszcze zmieścić jakiś wzmacniacz?
no nie mam ale brat gitarzysta mówił że może swojego maluszka pożyczyćjpk pisze:Pytanie dodatkowe: czy gitarę, którą masz zamiar kupić, masz do czego podłączyć? Czy w tym tysiącu musi się jeszcze zmieścić jakiś wzmacniacz?
6nt pisze:Tak po nicku poznaję, że nie o punk chodzi, tylko o klimaty Green Day. Czyli gitarzysta, co grać nie umie, ale robi szum i w zasadzie jest wokalistą. Poważnie, na Twoim miejscu zrobiłbym tak: zobaczyłbym co mi się podoba (jaki kształt), potem poszukałbym kilku ofert w swoim budżecie, użyłbym następnie lupki forumowej, żeby znaleźć to co o nich już napisano, a dopiero potem już konkretne pytania bym zadawał.