Sebastian1 pisze:A skąd ty typie możesz wiedzieć czy znam się na muzyce czy nie ? Naucz się czytać ze zrozumieniem najpierw, a dopiero później zacznij wymądrzać się w temacie muzyki. Nie napisałem, że jestem lepszy od Paganiniego, bo nie jestem. Napisałem, że jestem lepszy od setek plagiatorów tutaj.
Pozwól "typie", że cię zacytuję: "Ja mam swój repertuar dużo gorszy od Hendrixa, ale i tak sto razy lepszy niż kolejne powtórzone kilka milionów razy

wypociny Canon Rock, czy Paganiniego." Skoro utwory Paganiniego to "wypociny", pokaż swoje wybitne kompozycje.
Z tego co widzę, nie jesteś nawet gitarzystą, bo ani słowa o swojej gitarze, ani kawałeczka muzyki, nic na ten temat nie napisałeś. Jesteś tylko głupkowatym, beznadziejnym typem internetowego hejtera, pryszcztaego, grubawego małolata, który siedzi przed komputerem od rana do nocy (bo ferie w pandemii zrobiono w domu i rodzince na kolonie nie mogli wysłać), nudzi się i pisze tylko po to, by wkurzać dorosłych. Zdaje się, że jesteś jednym z tych nielicznych pustogłowych awanturników, którzy tu miejsca nie zagrzeją. To nie forum o naparzance jakiegoś nieletniego Sebastiana, tylko o gitarach, sprzęcie, graniu.
"When you are dead, you do not know that you are dead. All of the pain is felt by others. The same thing happens when you are stupid."