Gitara Jackson Dinky dk2s Made in Japan- świetna gitara, kupiłem ją na allegro za połowę jej wartości od kolesia, któy gra disco polo ;o Układ przetworników H-S-S. Przystawki aktywne Seymour Duncan + (i tutaj cały bajerek tej gitary) magiczny przetwornik sustainiac, dzięki któremu dźwięk ciągnie się w nieskończoność (oczywiście po włączeniu trybu sustainera, bo bez tego to świetny neckowy pickup z tłustym brzmieniem).
piec Kustom KG100FX wg. mnie choć tranzystor, posiada świetne brzmienie, fajny drive i clean. Efektów nie skomentuję...
efekty
-pierwszy nabytek czyli Marshall ED-1- kompresor, świetne brzmienie do bluesa i jazzu
-drugi nabytek Crybaby gcb-95 kaczucha, każdy ją zna, nie ma co jej przedstawiać
-trzeci nabytek Marshall EH-1 Echohead Delay kapitalny delay, bije na głowę wszystkie które słszałem, 6 trybów pracy, długi czas opóźnienia... CUDO!
-czwarty nabytek Electro Harmonix Stereo Pulsar świetne tremolo, chyba efekt znany wszystkim miłośnikom tego efektu
-piąty nabytek Danelectro DC-1 Cool Cat Chorus analogowy chorus, świetne ciepłe brzmienie, jedynym jego mankamentem jest zasilanie 18v, czyli albo 2 baterie 9v, albo (niedołączony do zestawu) zasilacz o takiej mocy...
-szósty nabytek TC Electronic Hall of Fame reverb- no cóż, geniusz- chyba wszystkie rodzaje reverbów zamknięte w małej paczuszcze..

(Dot)->Crybaby 95-Boss DS-2-Cool Cat Chorus-DD600-Tu300->