Witam!
W styczniu/lutym mamy zagrać w mojej szkole koncert. Publiczność w wieku 16-20 lat. Zastanawiamy się nad doborem piosenek. Gramy hardrocka i nasz styl to Guns Roses, Nirvana, Metallica, Led Zeppelin. Tylko nie wiemy czy nie zamocno będzie kierując takie kawałki na taką publiczność, chcemy żeby się wszyscy dobrze bawili, dlatego dodaliśmy niektóre kawałki typu Green Day. Mamy zamiar zagrać 15 piosenek i proszę o pomoc w wyborze, dodaniu niektórych kawałków które by się sprawdzily na takim koncercie. Narazie mamy wybór: Nickelback - Burn it to the Ground, Nickeblack - SEX, Nickelback - How you remind me,Mój Bóg - Ira, Mocny – Ira, Bierz mnie - Ira, Venus - Ira (ostra wersja piosenki Shocing blue), Nadzieja+solówki całego zespołu - Ira, Metallica - Fuel, No Leaf Clover - Metallica Smells Like Teens Spilit – Nirvana, Dammit – Blink 182, Pathentic - Blink 182, Whole Lotta Love – Led Zeppelin, American Idiot – Green Day, Boulevard of Broken Dreams – Green Day, St Jimmy – Green Day, The Final Countown – Europe (ze skrzypcami), Kryzysowa Narzeczona – Lady Pank, Welcome to The Jungle – Guns Roses, Pussy – Rammstein, Eye of the tiger - Survivor, Paranoid – Black Sabbath, Iron man - Black Sabbath, Smoke on the water - Deep Purple, Black Night - Deep Purple, Rock You Like A Hurricane - Scorpions, Perfekt - Chcemy być sobą, Jimi Hendrix - Hey Joe, Długość dźwięku samotności - Myslovitz, Nocnym pociągiem aż do końca świata - Myslovitz, Wiadomo, że niektóre kawałki będą wychodziły lepiej inne gorzej, ze względu na różne wokale, ale proszę o pomoc :) Może ktoś opowie jak wyglądał koncert który grał w szkole?