Cześć!
Co myślicie o zestawie jak na pierwszy raz - Cort M200 i Kustom Dart 10, a do tego przester, tylko właśnie nie jestem pewien jaki - tak czy owak jest to dosyć droga sprawa, a bardzo bym chciał raz zagrać Nothing Else Matters, a przykładowo dalej coś mocniejszego np. Edguy.
Dodam, iż nie zależy mi na hałasie. Raczej coś takiego, do grania w pokoju, i widziałem chyba jedyne video z ww. wzmacniaczem (http://www.youtube.com/watch?v=Euhr6dmen_E) i wydaje się być obiecujący. Chyba wymieniłem już wszystko. Jeszcze tylko kilka pytań:
-Nie wiem czy to jakiś pic reklamowy, ale czy rodzaj drewna ma aż takie znaczenie? Np. czym się by różnił klon, lipa czy mahoń?
-Czy są kostki do grania 'lepsze' i 'gorsze'? Jakie znaczenie pełni ich grubość?
-Jedynym i najbardziej obiecującym sposobem grania swoich ulubionych kawałków wydają się być dlamnie tabs[chyba akordy na polski(super jest strona songsterr.com/a/wsa - gdzie można sobie wyciszać poszczególne instrumenty, itp.) bo nuty to dlamnie wielkie Czarnoksięstwo :P. Piszcie proszę!