Witam :P Zaczynam gre na gitarze i potrzebuje jakis niedrogi w miare dobry piec :P Bo popelnilem blad i mialem pare dni taki najtanszy firmy Signs chyba czy jakos tak. W kazdym razie tego co sie na allegro bardzo rozreklamowalo jak sie wpisze gitara elektryczna albo piec :P Pogralem z 4 dni zaczal mi strasznie buczec gdy gram troche glosniej i w ogole straszny shit. Jaki piecyk byscie polecili za 150-200zl?
Beznadziejna sytuacja. Ogółem to bym dozbierał, ale jak tak się pali to postaraj się ten towar zwrócić, jeśli jest jeszcze taka opcja, lub sprzedać? Choć szczerze wątpię, by ktokolwiek to kupił. Możesz kupić to i zacząć zbierać na jakiś przester w kostce, ale lepiej na lepszy piec: http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/w ... om-dart-10
Znaczy nie pali mi sie az tak bardzo :P Wiadomo chcialbym pograc, ale jestem poczatkujacy w gitarach elektrycznych i jade na najtanszym sprzecie narazie i to zajebisty blad :P Dlatego zajrzalem tutaj i postanowilem juz o wszystko pytac zeby nie kupic jakiegos zlomu :D Gitara jeszcze ujdzie ;P Tez nieciekawy wybor lecz nie mialem pojecia i wiecej kasy zeby w cos zainwestowac ale gitara to gitara xD gorzej wlasnie z tym piecem.
Tej samej firmy xD... Po czytaniu forum wiem ze oplacaloby sie szukac uzywanej ale trudno :D Jak sie w to mocno wciagne to kupie cos lepszego... Wlasciwie to juz zbieram bo jakos mnie zajaral ten instrument :P
"NIE KUPISZ LEPSZEJ GITARY NAWET ZA 500zł!!! - sprawdź to!" Po tym padłem na podłogę... No ale cóż, za te pieniądze to możesz na jakiś czas kupić piec, ale nie będzie to coś naprawdę fajnego, szczególnie przy tym wiośle...
hehe :P A w jakich granicach gitare warto kupic jak bede porzucal to wioslo? xD Bedzie juz 2 gitara. Nie chodzi mi o mega droga za 3k. Ale jakbym zaczal juz zbierac to na cos porzadnego bym mial :P
No to dzieki :D Najwyzej pomecze jeszcze to wioslo co nietrafnie kupilem (Bo nie jestem czlowiekiem ktory szybko sie rozmysla) Wiec mysle ze przezyje :D I bede jeszcze pisal w sprawie gitary :D Dzieki za odpowiedzi:P