co to jest J370?
Ibków RG370 miałem w swoich rękach kilka. Mosty we wszystkich były OK, żaden się nie rozjeżdżał. Niestety, fabryczne pickupy nie urywają tego i owego, natomiast miałem jedną sztukę w garści, która miała aktywy. Nie bardzo lubię aktywy, więc nie kupiłem tej gitary, choć potem troszkę jednak żałowałem. O ile EMG brzmiał mi nieco plastikowo (wiem, wielu lubi, ale mnie jakoś nie pasował), o tyle Tesla (aktywna) gadała naprawdę głęboko i fajnie. Dodatkowo ogromną zaletą jest rewelacyjnie wygodny gryf. Dla mnie to był chyba najbardziej komfortowy i "szybki" gryf jaki miałem w rękach (fakt, nie grałem na wielu wiosłach z górnej półki, może tam bym coś fajnego trafił). O aktywach napisałem, bo jeśli "styl Satrianiego", to warto tego Ibka znaleźć już ze zmienionym setem, a najczęściej ludzie zmieniają je na aktywy właśnie. Oczywiście to nie mus, można wsadzić jakieś fajne pasywy (i w sumie dla mnie byłoby to chyba fajniejsze rozwiązanie). Tak czy inaczej to fajna gitara i można złapać w okolicach 1500 zł naprawdę niezły sprzęt lub w okolicach 1000 taki do wymiany picków.
A teraz "wet za wet" jak to mówią: Yamaszka lo pro coś tam i dobre wiosło? Wyjaśnij te brednie

Oni nawet motocykle robią plastikowe... hehe