Witam ;) Oto moje krótkie impro do pewnego podkładu z yt (link w opisie YT) ... Co myślicie ? Jak brzmienie ? Jak technika ? Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=OKkXe1CN ... e=youtu.be

Mroova napisał(a):nirda okevke
Stefan napisał(a):Kasztanki to mój świat!

Kosik napisał(a):elegancko, wszystko gra, ale daj troche odetchnac bo za duzo chyba tego shredu :P
TomaszM81 napisał(a):No to wpadłem w kompleksy... hkhm... napiszę tylko że masz brzydką starą szafę ;)))
Cover RHCP tyż dobry.
Pilnik napisał(a):Fajnie grasz. ;)
Przy okazji zerknąłem też na Wasze covery RHCP, nie natrafiłem jeszcze na zespół, który gra w ich klimatach, ale widzę, że Wy to robicie i dobrze Wam to wychodzi.
Dwustu napisał(a):przyznam ze mnie dosc odstrasza. przez cala gre nie zatrzymales sie ani na chwile:) dobra technika ale przydaloby sie tz troche uspokojenia i zwolnienia dla uszu:)
Adios napisał(a):Panie, zwolnij pan. Mogłoby z tego wyjść świetne solo a jest tylko dobre. ;)

Adios napisał(a): Do cytowania postów używa się funkcji Quote (jak piszesz posta jest zaraz obok podkreślenia). Zresztą zacytuj kogoś i przypatrz się kodowi HTML, szybko załapiesz :)

Dwustu napisał(a):przyznam ze mnie dosc odstrasza. przez cala gre nie zatrzymales sie ani na chwile:) dobra technika ale przydaloby sie tz troche uspokojenia i zwolnienia dla uszu:)

Koszulka Bass Player (dwa kolory)35,00 zł |
Koszulka Guitar Player (gitara)35,00 zł |
Koszulka Guitar Player (kostka gitarowa)35,00 zł |
Koszulka GITARA Ewolucja (Guitar evolution)35,00 zł |
Koszulka GITAROWA35,00 zł |