Forum na temat Waszej twórczości, dowiedz się co o tym sądzą inni...

Postprzez Krynol1 » 2012-01-25, 20:59

W związku z dzisiejszym "wielkim" wydarzeniem, czyli wydanie "dema" muzycznego przez moją skromną osobę, chciałbym powiedź parę słów odnośnie tego "cuda" :D

Może pierwsze powiem, dlaczego postanowiłem "wydać" te, a nie inne utwory. Otóż każdy z tych utworów był nagrany pod wpływem nagłego inpulsu, weny twórczej. Na czym to polega? Mniej więcej tak :D Wstaje rano, podnoszę swoje kości, włosy rozwalone niczym Kurt Cobain, majtki, flanelka, a w głowie "yyyy...". Po takim poetyckim stracie Krynol spojrzał na zdjęcie ukochanej wówczas osoby, przypomniał sobie TEN dzień i i i i w tych całych majtkach i flanelce, skomponował "Go to the Sun" :D

To co Wam prezentuje to mój mały dorobek muzyczny sprzed miesięcy, a nawet lat. Moje uczucia, emocje, które towarzyszyły mi tworząc to co teraz tutaj pokazuje były bliskie mi przez ostatnie dwa lata. Ludzie lubiący bawić się w psychologów mogą dogłębnie skupić się na dźwiękach mojej psychodelicznej fantazji i wyczytać z niej uczucia jakie mi towarzyszyły podczas jej tworzenia :D:D
Wszystko co nagrywam to sama wena, wiec dość nieskładnie to brzmi. Oj tam :D

Planuje bardziej składny i poukładany projekt.
Póki co wydaje Wam, Moi Kochani...
In Abyss Of Drem...

http://www.myspace.com/kkrynol

:D
Krynol1

Skale gitaroweNaucz się skal modalnych i harmonii w grze na gitarze
33,00 zł40 str książka + CD
Śpiewnik gitarowyNajwiększy polski śiewnik rockowy. 2 części + śpiewnik WILKI gratis
65,00 złponad 600 stron
SklepMuzyczny24.com

- Szkoły gitarowe na DVD
- Kursy gry na gitarze
- Książki dla gitarzystów

Postprzez ScHiZoL » 2012-01-25, 23:12

w skali od 1 do 10. daje 10 :D
Dobrze ci to wyszło
ScHiZoL

Postprzez Krynol1 » 2012-01-26, 14:56

Dzięki ;) Miło mi ;)
Krynol1

Postprzez Krynol1 » 2012-01-30, 14:18

Wiem, że nie powinienem się tak narzucać, ale może ktoś jeszcze się wypowie ;) Zależy mi na opini, żebym wiedział co robię a co źle.
Krynol1