Zamierzam pograć wiosną na ulicy i przymierzam się do kumpla małego piecyka z akumulatorem, ale nie mam pojęcia ile taki akumulatorek pociągnie. Prosiłbym o podanie jakiego przedziału:))
Taki piec nie da rady ci pomóc w grze na ulicy. Uwierz, miałem. To jest mała pierdziawka, na której nawet nie ma cleana. Głośnik ma jak zabawka z Macdonalda, a bateria starcza na krótko. Reasumując: lepiej kup jakiś większy przenośny piec. (Albo graj na akustyku)
Uzależniony od wydobywania dźwięków. "Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. " ~Albert Einstein
jutro ide ograć ten piecyk. W sklepie powiedzieli mi że te akumulatory wytrzymają 3 godziny, za nic im nie uwierzyłem, no ale ile z 1h pociągną tak na połowie mocy?
Nie no aż tak krótko nie, w końcu to małe badziewie tylko. Ze 3h pociągnie, ale na prawdę kupienie go będzie stratą pieniędzy. Z resztą sam zobaczysz (usłyszysz) ;)
Uzależniony od wydobywania dźwięków. "Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. " ~Albert Einstein
Mozna zrobic skosne poziome 210 na neodymowych Jensenach, ktore sa glosne jak dobra 12 i prawie tak lekkie jak 8, a do srodka wlozyc 3W Orange, Danelectro FAB Distortion i akumulator do efektow Sanyo.