szymdzia
Posty: 1
Rejestracja: 09-01-2017 17:54

09-01-2017 18:08

Witam.
Od niedawna chciałem zacząć używać rocksmith ale mam problem mianowicie używam fixa/cracka i nie mogę zrobić kalibracji lub nie potrafie jej później nastroić.

jakit
Posty: 296
Rejestracja: 03-06-2016 09:54

09-01-2017 18:25

50zł to kosztuje...

Awatar użytkownika
kecaj1603
Posty: 121
Rejestracja: 22-01-2012 14:39

14-01-2017 22:07

Kup grę. Jak chcesz coś ukraść i mieć za darmo to się później nie dziw że coś nie działa jak trzeba.
Obrazek

Wróć do „Żłobek gitarowy (nauka gry na gitarze, techniki gry)”