przez werman » 2010-04-08, 19:45
Panocki, nie zagłosuje bo kurde odwaliliście kawałek świetnej roboty i mam problem z wybraniem tego jedynego :-? Bardzo mi się podobają te wasze numerki ze szczególnym uwzględnieniem Nuno (solóweczka i klimat kapitalny), Ozzi, kawałeczek a'la takie disco lat 80-tych - bardzo mi się podoba (szczególnie ta gitarka - świetne brzmienie, skąd żeś te wokale tam dokoptował ? - pytam z ciekawości) - solóweczka również w pyte, fajnie wkomponowana, dicho lat 80-tych jak nic. Hubert i James świetnie klimatycznie zrobione numerki. PG z grubej rury żeś przywalił - jakoś takie ciężkie brzmieniowo to dla mnie jest - ale ciekawe. Pyzio, ten numer mi sie kojarzy z taki Daddy cool itp podobnymi klimatami, czyli również lata 80-te (czy też 70-te ?) mi na myśl tu przychodzą - ale troche za monotonne - zdecydowanie za dużo wolnej przestrzeni i jakis wokal by tu przypasił.
Aithne - takie techno dla ubogich ?
Bartoszek, kawałek niczego sobie ale za mało umcy umcy w umcy umcy ;)
Doczepie sie tylko do tego ze nie ktore kaalki stanowczo za długie, albo moze mam takie wrazenie jak sie chce wszystkie na raz posluchac i szybko skomentowac. Zapodam se te wasze wyociny do mp3 i na spokojnie jesczcze poslucham.
Ogołnie fajnie że żeście poważnie do tematu podeszli, spodziewalem sie samej kaszany a tu miłe zaskoczenie. Gratki ludziska, w nastepnej edycji tez sie zapisze ;) (jak będzie of koz)