ozzibi napisał(a):Ja na razie obstawiam Nuna, tylko szkoda, że połówkę zrobił...
W ten wekend to nawet nie jedną... ;-)
Spoko widzę że wszyscy zaatakowali całość podkładu więc nie będę gorszy i dogram resztę ale to już bardziej po powrocie bo dziś to chyba nawet nie będę umiał gitary trzymać.
Jak dotąd dla mnie ozzi na czele, poza przekombinowanym wejściem na cleanie reszta jest pierwsza klasa - kwintesencja hard-rockowego grania, melodyjnie, świetnie technicznie.
Grunio odpalił rakietę i wyleciał w kosmos... ale zgadzam się z Chiefem bo sam mam to samo wrażenie że to juz było tylko w innym tempie i innej tonacji w Twoich poprzednich wałkach. Jeśli by zliczyć liczbę nutek to postawiłeś ich najwięcej, czy szybko zawsze znaczy najlepiej - kwestia gustu.
Wersja Maćka Pankiewicza podobnie jak grunia świetna jest pod względem brzmieniowym, technicznie nienagannie zagrana. Co do zawartości to juz każdego subiektywna ocena. Ja plasuję Maćka za ozzim i gruniem
Guitarchief bardzo dobrze że się włączyłeś i mam nadziję że za Tobą właczą sie inni bo to zabawa i trening dla wszystkich. Gdyby traktować to tylko w kategorii konkursu to na dobrą sprawę możnaby go było w ogóle nie zaczynać i od razu złożyć gratulacje gruniowi i ozziemu bo nie od dziś wiadomo że są tutaj najlepsi.
To co zagrałeś fajnie Ci wyszło i tak jak grunio mam wrażenie że to Twoja najlepsza solówka do tej pory.