ozzibi napisał(a):Phi, ozziego ni ma... :-(
nev555 napisał(a):To ja też coś dograłem, dużo technicznych niedociągnięć ale nie dałem rady poprawiać. Mało brakowało a bym musiał robić format przez te nagrywanie bo mi komp wysiadł.
Nie jestem pewnie czy to się mieści w ramach solówki bo w sumie to taka dogrywka raczej.
http://www.sendspace.pl/f...d7fc36ec4c372c6
ozzibi napisał(a):Wyłamałem się z zagrywką?
Mógłbyś rozwinąć?
Sorry, że męczę, ale chcę wypalić ze swoimi kawałkami i muszę wiedzieć, w jakich przestrzeniach się poruszam.
Kurt napisał(a):Aaaaa! xO W psychiatryku dają jeszcze elektrowstrząsy? : OO
Kurt napisał(a):Edit: Haha, jednak to zabrzmiało inaczej niż chciałem :D
Taka propozycja odnośnie konkursu na solo. Nie ma niby nagrody, ale możnaby zrobić płytę z wszystkimi solówkami. Zebrać drogą elektroniczną podpisy od uczestników i wrzucić je na jedyny w swoim rodzaju projekt okładki/nadruku na płycie. A potem taką jedyną w swoim rodzaju, z kawałkiem dobrego materiału płytę rozlosować. Jakby coś to służę pomocą przy projekcie ;)
Pozdro
nev555 napisał(a):To ja też coś dograłem
Widek napisał(a):dołożyłem guitarchiefa

jedrus napisał(a):Taka propozycja odnośnie konkursu na solo. Nie ma niby nagrody, ale możnaby zrobić płytę z wszystkimi solówkami. Zebrać drogą elektroniczną podpisy od uczestników i wrzucić je na jedyny w swoim rodzaju projekt okładki/nadruku na płycie. A potem taką jedyną w swoim rodzaju, z kawałkiem dobrego materiału płytę rozlosować. Jakby coś to służę pomocą przy projekcie ;)
Pozdro
dostałem taka wiadomość co o tym myslicie?
Kurt napisał(a):Fajny pomysł, ale żeby nie było wszystko na jednym podkładzie : /

guitarchief napisał(a):Kurt napisał(a):Fajny pomysł, ale żeby nie było wszystko na jednym podkładzie : /
kurde właśnie przecież o to tutaj chodzi...... żeby wszystko było na jednym podkładzie :roll:

Koszulka GITAROWA35,00 zł |
T-shirt Free Tibet35,99 zł |
T-shirt Japan | Znak35,99 zł |
Koszulka GITARA Ewolucja (Guitar evolution)35,00 zł |
Koszulka Guitar Player (gitara)35,00 zł |