Pulsar. też na początku miałem wrażenie, że ma volume drop, ale jakoś się mysiał chyba zaklimatyzować ;D używam i jestem zadowolony, kupiłem ten efekt za 359 zł, więc jak na EHX i tremolo to dobra cena. Ma bardzo dużą paletę barw i przede wszystkim przełącznik związany z kształtem fali (charakterystyka dźwięku), a pózniej możesz jeszcze to regulować potencjometrem. Kupiłem go wczoraj rano, kiedy robiłem większe zakupy w sklepie muzycznym, musieli mi tego pulsara sprowadzać i uważam, że było warto! Czuję, że jeszcze wiele jest przede mną jeśli chodzi o odkrywanie tego efektu... Poza tym wcale nie jest taki duży jak się wydaje, no i ma ładną obudowę, ale to już kwestie trzeciorzędne :) PIsałem na forum, że mam problem z tym tremolo, ale wszystko się jakoś samo rozwiązało, więc jeśli znajdziesz ten temat, to nie sugeruj się tym co tam napisałem... Marshalle są fajne, ale przez to, że masz tremolo i vibrato w jednym nie możesz ich używać jednocześnie co dla mnie jest wielkim mankamentem, ale ta linia efektów marshalla jest na prawdę świetna, aczkolwiek jeśli chodzi o tremolo to jednak obstaję przy electro harmonix. Line 6 nie słyszałem więc się nie wypowiem, ale jeśli chodzi o bossa, no to cóż, powiem wprost- nie lubię tych efektów, wg. mnie ta firma jedzie na marce i bierze horrendalne kwoty za swoje efekty, no i TR-2 nie ma przełącznika między kształtem fali :) No cóż rozpisałem się trochę, ale mam nadzieję, żę pomogłem :) Pozdrawiam
Autor postu otrzymał pochwałę