przez Havok » 2011-12-19, 15:15
patryk9026 napisał(a):moim zdaniem ibanez gsa60 to dobry wybór jakości do ceny, przetworniki radzą sobie nawet na obniżeniu stroju do #a. po obniżeniu strun do 1,5 mm na 12 progu struny lekko chodzą i nie brzęczą zainteresuj się tym bo warto.. nie leć na takie podruby jak epiphone lub taki szajs jak dean... jak dobrze poszukasz to znajdziesz ibaneza gsa60 za 400 zł i zamiast kupić epiphona lp II za 600 to masz za 400 i 2 stówki ci zostają np. na lepsze przetworniki widziałem jakoś na allegro dimarzio 220 zł lub jakiś fajny efekt np. boss ds 1 lub mxm disturtion + ja gram na mxm własnej roboty i dźwięk jest porządny... dodam że wydałem na części by zrobić efekt 15 zł... ewentualnie zainteresuj się BC reach IB10 porządny sprzęt jak za cenę, ale tylko Do ostrych brzmień no i te kanty są niepraktyczne… KUPISZ IBANEZA TO NIEBĘDZIESZ ŻALOWAŁ
1. zagwarantujesz mu, że struny nie będą mu brzęczeć?
2. uzasadnij dlaczego dean-a nazywasz szajsem
3. wiesz, że agathis to azjatycka sosna? No ale... lepsze to niż sklejka
Peavey 6505+, Diezel Herbert,Fryette Sig X, Marshall/Mesa Boogie Full stack, Jackson RR24YB, DBZ Venom, Ran Custom, ZW Overdrive,ZW-45,KK Equalizer, ISP Decimator,TC Hall of Fame, Cioks power supply
GG:13411895