Mam problem z guitar rigiem 4. Polega na tym że gitara gra tylko na kanale czystym i to nawet bez programu. Sprawdzałem wejścia i ustawiałem w guitar rigu i nadal nic tylko czysty bez niczego.
a włożyłeś do rack'a jakiś wzmacniacz i kolumnę? ewentualnie jakiś przester? Czy tak włączyłeś guitar rig i nic więcej nei robiłeś? U góry w prawym rogu powinieneś mieć taki przycisk jakby włącznik. Musisz go włączyć jeżeli tego nie zrobiłeś.
"You'll be given love" "Engl Powerball miraculously fits my outrage, and shakes my great balls of frost!" ~Abbath
Problem to macie z tym ze samo zainstalowanie RIGa i sterowników ASIO4ALL to jedynie pierwszy krok. Kazdy mysli ze jak sie zainstaluje te 2 rzeczy i podlaczy gitare do kompa to bedziemy grac jak Van Halen. Tymczasem pozostaje rzecz najwazniejsza czyli konfiguracja RIGa, ustawienie odpowiednich wejsc i wyjsc... Zaloze sie ze niektorzy pewnie instaluja ASIO a w ogole ich nie uruchamiaja w RIGu.
Ale o tym bylo milion razy w tym dziale (zapewne w kazdym temacie o RIGu) wiec proponuje poczytac.