Arom napisał(a):Bardzo zawiodlem sie grajac na waszych Vkach ktore byly w standardowym stroju na Woodstocku :P Mimo wszystko, swietne wiosla ;)
SamKo napisał(a):Mam pytanie,czemu wasze niektóre gitary są aż takie tanie np. http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/g ... rans-black ? Chodzi mi oto że jest oryginalny floyd,dobre przetworniki itp.
Inne firmy chciałyby o 1000 zł więcej za taką konfiguracje.
Czym jest ta cena spowodowana? Czy jest to związane z niską jakością wykonania? Uprzedzam ,że nigdy nie ogrywałem waszych gitar.
dbzguitarspl napisał(a):SamKo napisał(a):Mam pytanie,czemu wasze niektóre gitary są aż takie tanie np. http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/g ... rans-black ? Chodzi mi oto że jest oryginalny floyd,dobre przetworniki itp.
Inne firmy chciałyby o 1000 zł więcej za taką konfiguracje.
Czym jest ta cena spowodowana? Czy jest to związane z niską jakością wykonania? Uprzedzam ,że nigdy nie ogrywałem waszych gitar.
Napewno nie spadkiem jakości- każda z tych gitar może się obronić, czego dowodzą chociażby testy w różnych magazynach. A jeżeli chodzi o cenę- DBZ jako marka (nie mówię o Deanie jako lutniku) jest młoda, dlatego zapewne niższe ceny.
Zapraszam do zweryfikowania poglądu:)
dbzguitarspl napisał(a):nie wiem gdzie szukałeś ale...
1. nie ma dystrybucji na Europę, każdy kraj ma osobnego dystrybutora
2. Bird of pray faktycznie są teraz niedostępne- ostatni sprzedaliśmy jakieś 3 tygodnie temu. Po nowym roku spodziewamy się dostawy.
3. Venom i Cavallo są nadal u nas dostępne- wystarczy zapytać w którymś ze sklepów partnerskich
W razie problemów służymy pomocą.
Havok napisał(a):dbzguitarspl napisał(a):nie wiem gdzie szukałeś ale...
1. nie ma dystrybucji na Europę, każdy kraj ma osobnego dystrybutora
2. Bird of pray faktycznie są teraz niedostępne- ostatni sprzedaliśmy jakieś 3 tygodnie temu. Po nowym roku spodziewamy się dostawy.
3. Venom i Cavallo są nadal u nas dostępne- wystarczy zapytać w którymś ze sklepów partnerskich
W razie problemów służymy pomocą.
Jakby jeszcze nasze polskie sklepy odpisywały to nie było by problemów. Nie będe robił antyreklamy. Wioslo juz do mnie jedzie, po dotarciu pozwolę sobie opisanie wrażeń:-)
Pozdrawiam i dzięki za szybką odpowiedz.
nickt napisał(a):Zapytam tutaj, bo może ktoś z Użytkowników spotkał się w którymś ze sklepów z DBZ Barchetta w kolorze Trans Teal ??
Koszulka Wolna Afryka35,00 zł |
Koszulka Guitar Player (kostka gitarowa)35,00 zł |
T-shirt Free Tibet35,99 zł |
T-shirt Koszulka Gitarzysci.pl35,00 zł |
Koszulka Guitar Player (gitara)35,00 zł |