Aeximarius napisał(a):Tak dla początkującego?!
I ta cena do 1000 zł nie tak dosłownie :D
... tak nie dosłownie, więcej niż 500zł mniej niż 1000zł, chyba OK?
Aeximarius napisał(a):Tak dla początkującego?!
I ta cena do 1000 zł nie tak dosłownie :D
sebjus napisał(a):http://allegro.pl/gitara-elektryczna-samick-gratisy-i2099777024.html
DiMarzio pod gryfem, klucze Groover, most Wilkinson nie ma nad czym się zastanawiać, cena OK...
Nic tylko brać :-)
no tak masz racje to av1 przypomina tego gibsiaka.Lecz jedna wypowiedź na ten temat mi iestety nie wystarczy poitrzebuje wprawdzie moja mama więcej argumentów które będą bardziej jednoznaczne...
Bo dziś na pewno nie bd gitary kupował.A poza tym nie chce kupować używki.Sam rozumiesz...Ale dzięki za ten link na pewno mi się przyda.Sorry za cytowanie samego siebie, ale jakich jeszcze argumentów potrzeba, biorąc pod uwagę, że cena do końca dnia dziś to 700zł?
Aeximarius napisał(a):Bo dziś na pewno nie bd gitary kupował.A poza tym nie chce kupować używki.Sam rozumiesz...Ale dzięki za ten link na pewno mi się przyda.Sorry za cytowanie samego siebie, ale jakich jeszcze argumentów potrzeba, biorąc pod uwagę, że cena do końca dnia dziś to 700zł?
Aeximarius napisał(a):Nie chodzi mi o tą gitarę bo ona jest świetna tylko ogólnie o używki nie chciałbym się urazić do elektryków przez to,że kupię jakąś "zepsutą"gitarę...Teraz rozumiesz?
T-shirt Japan | Znak35,99 zł |
Koszulka ANARCHIA (Punk Rock Anarchy)38,00 zł |
Koszulka Wolna Afryka35,00 zł |
Koszulka GITARA (Play guitar?)35,00 zł |
Koszulka Guitar Player (gitara)35,00 zł |