Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Jak podpiąć gitarę do WIEŻY?
Czy to jest w ogóle możliwe?
Jeśli tak, to czy będę potrzebował dokupić coś?
Gdzie mam podpiąć?
Proszę o wytłumaczenie to jak totalnemu laikowi, którym jestem jeśli chodzi o elektronikę.
Kharn napisał(a):Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Jak podpiąć gitarę do WIEŻY?
Czy to jest w ogóle możliwe?
Jeśli tak, to czy będę potrzebował dokupić coś?
Gdzie mam podpiąć?
Proszę o wytłumaczenie to jak totalnemu laikowi, którym jestem jeśli chodzi o elektronikę.
Harcownikov napisał(a):Cześć,
Niezrozumiałem za bardzo, ale czy moge podpiąć mojego elektroakustyka prosto do wejścia mikrofonowego? (mam netbooka)
Blade RH-2 <3
BlackSoul napisał(a):Witam. Jeśli ktoś ten temat w ogóle jeszcze czyta to prosiłbym o pomoc.
Nagrywałem się przez długi czas na pececie w schemacie gitara>piec>komputer ( Line in ). I ogółem było dobrze, na jakość dźwięku nie narzekałem bo się nauczyłem odpowiednio dobierać volume żeby jakoś właśnie była dobra :]. Ostatnio jednak podłączyłem się, dałem jeden dźwięk i coś strzeliło. Komputer się zresetował sam, a gdy się włączył, ponownie się zresetował. I od tamtej pory nie mam dźwięku - karta dźwiękowa poszła w piłsdu (pragnąłbym wspomnieć - zintegrowana).
A więc co zrobić w przyszłości aby taki problem się nie powtórzył? Zmniejszyć moc w piecu a zwiększyć w audacity? Czy to w ogóle poskutkuje?
Peppers napisał(a):Możecie podać jakąś tanią w miarę, kartę dźwiękową obsługującą już tą technologie co umożliwia gry bez opóźnienia? :D
Bardzo by mi się ta informacja przydała ;)
Koszulka Bass Player (gitara)35,00 zł |
T-shirt Japan | Znak35,99 zł |
T-shirt Koszulka Gitarzysci.pl35,00 zł |
Koszulka GITARA (piórka)35,00 zł |
Koszulka Bass Player (dwa kolory)35,00 zł |