Witam,
Chciał bym się was zapytać jaką gitare klasyczną do 300 zł polecacie na początek nauki? Chodzi o taką żeby miała jako tako dobra. Mogą być z allegro.
Pozdro,

mice napisał(a):jeżeli chodzi o valencie, to taką właśnie posiadam, tyle, że model cg190. Jak na kwote 300zl za uzywana(tyle zaplacilem) to gitara zdatna. Niestety nie moge wyrazic pelnej opinii, bo po prostu nie umiem jeszcze dobrze grac i dodatkowo dzwieki nylonowych strun mi sie kompletnie nie podobaja i doluja.
Jest to instrument idealny zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych gitarzystów.
Verethill napisał(a):Idealny do palenia w kominku, ale to pewnie też nie, bo śmierdzi i nieekologicznie. Dziękuję.

Verethill napisał(a):@mice - po prostu twierdzę, że gitarę w takiej cenie lepiej przesłuchać, niż kupić byle co za równowartość kilku fajnych imprez (Albo jednej, jeśli liczyć dodatki) ... Na które niestety nie chodzę, bo na gitarę zbieram :/
Edit: Ogólnie gitary najlepiej jest ograć, osłuchać ;)
Verethill napisał(a):@PsotnyJasio - Wspomniałem tam, by się nie wstydził i poprosił o ogranie gitarki kogoś kto się na tym zna, ale niespecjalnie to rozwinąłem i mało szczegółowo, więc rozumiem konsternację.
+
Podzielam twoje zdanie ;)
Mielnego Dnia - Ja.
Koszulka GITARA (Play Guitar)35,00 zł |
T-shirt Japan | Znak35,99 zł |
Koszulka GITARA Ewolucja (Guitar evolution)35,00 zł |
Koszulka Bass Player (gitara)35,00 zł |
T-shirt Koszulka Gitarzysci.pl35,00 zł |