bartosz4104 napisał(a):Bardzo dobre argumenty ale nie każdego stać na akustyka T.Emmanuela i jego elektronikę. Podłączony akustyk też potrafi brzęczeć uwierz.

FlamStyle napisał(a): fret noise na nagłosnieniu jest nieunikniony jeżeli dzwoni nam bez wzmaka w przypadku gitar akustycznych.

FlamStyle napisał(a):W gitarze za ponad 4000$$ nie ma prawa być coś źle wykonane i kropka.

FlamStyle napisał(a):Do tego więcej dowodów podałem przeciw twojej tezie
FlamStyle napisał(a): gitara przeszłą przez PLEKA.
FlamStyle napisał(a):Nie wiem czy flagowy hand-made Taylora, za 15 000 polskich zł ma prawo mieć jakąś wadę.

.Po PLEK'u gitara Tommy'ego wytrzyma niższą akcje niż inne gitary, ze standardowo zjechanymi progami
Co do Taylora - wcześniej pisałeś, że wadliwe wychodzą od producenta
A co do tego jak nisko, to sam rozpocząłeś ten temat.
nawet jeśli racji nie ma
FlamStyle napisał(a):Akcja strun jest według mnie najlepszym wyznacznikiem wygody, ponieważ uniwersalnym. Do tego dochodzi radius ale on nie ma takiego znaczenia jak w gitarach elektrycznych. A co do tego jak nisko, to sam rozpocząłeś ten temat.
Po PLEK'u gitara Tommy'ego wytrzyma niższą akcje niż inne gitary, ze standardowo zjechanymi progami.
Co do Taylora - wcześniej pisałeś, że wadliwe wychodzą od producenta
Napisz w dziale gitar elektrycznych, że akustyk ani trochę nie ustępuje wygodą gry elektrykowi - im też przyda się dawka humoru.
Prawda bolesna, bo ani poparcia w użytkownikach, ani dowodów mało. Ja mogę sypać dalej a nawet pokusić się o opinie kogoś bardziej obeznanego w tym temacie. Dalej w tym temacie się nie wypowiadam, bo jak widać polak istota taka, że broni swojego nawet jeśli racji nie ma. END

Koszulka Guitar Player (gitara)35,00 zł |
T-shirt Japan | Znak35,99 zł |
Koszulka Guitar Player (gitara)35,00 zł |
Koszulka ANARCHIA (Punk Rock Anarchy)38,00 zł |
Koszulka GITARA (piórka)35,00 zł |