Witam, może ktoś napisać parę słów o tej gitarze, czy warto, jak w porównaniu do zwykłego G400 i może coś o tych bliżej nieznanych Gibson USA Iommi Humbuckers. To prawda że są mocne jak EMG i przester dają nawet na cleanie? Tak gdzieś czytałem... Czy taka gitara nada się do Pantery, AC/DC, Gunsów i tym podobnych. No i oczywiście Black Sabbath :)
Porównujesz pupy z chińskiego Epi do pupów z Gibola USA ? Ze mną jest coś nie tak,czy odpowiedź jest oczywista co jest lepsze? Napisz jeszcze raz poprawnie po polsku o jaką gitarę Ci chodzi,bo narazie zlało to się w jedno i nie wiem czy chodzi o pupy od gibola lub epi,czy o gibola lub epi jako gitary
Przecież jasno jest napisane że chodzi o to, jak wypada sygnatura Iommiego w porównaniu do zwykłego G400 i co wiecie na temat przetworników Iommiego. Nie pisałem nic o porównaniu przetworników...
A to pardon.Źle zrozumiałem xD Na pewno lepiej,chociaż mam jakieś przekonanie że sygnatury za mniej niż 2k kosztują tylko tyle bo są sygnowane nazwiskiem i niczym się nie różnią od swoich podstawowych wersji. Nie lepiej poszukać VS6 ?