Zastanawiam się nad zakupem gitary epiphone g-310 re , Co o tym sądzicie ??
A i zastanawiam się nad zakupem pieca Peavey Backstage 10w .
Głownie rock
CensoreD napisał(a):Graliście chociaż raz na tych gitarach? Nóż w kieszeni mi się otwiera gdy widzę ludzi, którzy opierają swoją wiedzę tylko na opiniach innych(które de facto też nic nie wiedzą). Stereotyp "Epi = gówno" = gówno. Zgaduję również, że obaj macie Corta i jest to gitara uber alles, bo inni tak mówią. Co do tematu - każdą gitarę przed kupnem trzeba ograć. W tym przedziale cenowym nigdy nie wiesz na co trafisz.
CensoreD napisał(a):Rety spokojnie bo ktoś popuści. W takim razie szczerze zazdroszczę potężnego LTD i takiego ogrania. Ja chyba pobiegnę szukać tych sławnych "innych gitar" bo nawet nie wiedziałem, że mam aż tak beznadziejną gitarę (za którą zapłaciłem za dużo pieniędzy). No nic, wrzucę do kominka skoro tak mówisz.
CensoreD napisał(a):Nie czuję żebym popełnił błąd - gitara jest dla mnie wygodna, w połączeniu z resztą sprzętu potrafię ukręcić brzmienie takie, jakie chce i nie kosztowało mnie to zbyt wiele - owy błąd tkwi w tym, że inni tak mówią? Jasne, że chciałbym coś lepszego ale póki co mam ważniejsze wydatki. Nie miałem w łapie tylko tanich Epi, ogrywałem sporo gitar z wyższych półek i polecam to, co jest według mnie sprawdzone. Poza tym Bogu dzięki, że nie byłeś agresywny, nie wiem co bym zrobił.
T-shirt Koszulka Gitarzysci.pl35,00 zł |
Koszulka GITARA (Play guitar?)35,00 zł |
Koszulka POLSKA37,00 zł |
Koszulka GITARA (piórka)35,00 zł |
Koszulka GITARA Ewolucja (Guitar evolution)35,00 zł |