EasyRider666 napisał(a):Poszukuję el klasyka. Ma mieć on dobre brzmienie, być dość wygodny i przyzwoicie wyglądać. Jeśli chodzi o cenę to do 5000 zł. Ostatecznie przeboleję te cene. I jeszcze jedno- chciałbym żeby brzmiał również dobrze niepodłączony do pieca bo niektóre gitary (mam na myśli ovationa) mają fatalne naturalne brzmienie
Geohound napisał(a):Tzn ja zapytam od innej strony - wczoraj rozwodzilismy sie nad tym ze nie masz pojecia jak plynnie zmieniac bicia, a dzis szukasz wiosla za 5000?
EasyRider666 napisał(a):to nie ja szukam tylko znajomy. A on nie za bardzo zna się na rzeczy. I wcale nie ma za dużo zer. Powiedzmy że nie jest ze zbyt biednej rodziny
sek550ics napisał(a):EasyRider666 napisał(a):to nie ja szukam tylko znajomy. A on nie za bardzo zna się na rzeczy. I wcale nie ma za dużo zer. Powiedzmy że nie jest ze zbyt biednej rodziny
Ładnie tak na znajomego zwalać :P?
Sam się nie znasz na rzeczy, a dla znajomego szukasz??
A ten znajomy grać umie, czy po prostu uważa że na początek gita za 5k zrobi z niego super gitarzyste?
astonmarcin napisał(a):ehh i pewnie za tydzień gitara pójdzie do szafy :<
dlaczego instrumenty się muszą potem marnować :(
no nic, powiedz mu żeby sobie poszedł najlepiej do muzycznego i kupił to co mu się spodoba, nie kupiłbym raczej takiej gitary przez internet
Wolansio napisał(a):Jak ma tak bogatych rodziców to co za problem kupić bilet na pociąg albo pojechać z nimi w sobote, kasy na paliwo szkoda?
EasyRider666 napisał(a):Wolansio napisał(a):Jak ma tak bogatych rodziców to co za problem kupić bilet na pociąg albo pojechać z nimi w sobote, kasy na paliwo szkoda?
K*rwa mać! oczekiwałem konkretnych modeli a nie wałkowania spraw rodzinnych i finansowych mojego kumpla. Niestety nie otrzymałem ich:(
Idę spać
Dobranoc ku*wa
Koszulka GITARA (piórka)35,00 zł |
Koszulka GITAROWA35,00 zł |
Koszulka Guitar Player (dwa kolory)35,00 zł |
T-shirt Free Tibet35,99 zł |
Koszulka GITARA (Play Guitar)35,00 zł |