Zibi jest też dystrybutorem Takamine i Casio :))
Z tego co ja wiem, to akurat w przypadku Casio to idzie bez żadnego problemu.
kapselleek napisał(a):Źródło szczęścia tkwi w nas samych, a nie w materialnych symbolach.
BulletProofCupid napisał(a):Rumak napisał(a):Ta wersja za okolo 2,5k jest Made in China ...
Nie byłbym tego pewien. Widziałem ten sam wzmacniacz w mniej więcej podobnej cenie i miał na froncie pod tym grillem "Designed and built in the U.S.A.". Chyba że są jakieś różnice pomiędzy modelami produkowanymi w chinach i w USA na których podstawie wiesz że to Chiński 6505+. Tak czy siak nie mam o tych różnicach zielonego pojęcia.
Jeżeli chodzi o bugery to tylko 333 mi się spodobała. Dodatkowo zapytałem się sprzedawcy w riffie(dystrybutor bugery? Koleś mówił że mogą sprowadzić dowolny model od Behringer czy Bugera bo są dystrybutorem tego sprzętu ale słyszałem że podobno jakaś tam firma Zibi jest dystrybutorem...mniejsza) i sam przyznał, że jeżeli chodzi o zwroty sprzętu do naprawy to właśnie z Bugerami mają największy problem. Poczciwy chłop.

BulletProofCupid napisał(a):a racja pardon, na froncie widniało tylko "Designed in USA" cwaniaczki "Made in China" pewnie gdzieś ukryli ;).

T-shirt Japan | Znak35,99 zł |
Koszulka Guitar Player (gitara)35,00 zł |
Koszulka Guitar Player (kostka gitarowa)35,00 zł |
Koszulka Bass Player (dwa kolory)35,00 zł |
Koszulka GITARA Ewolucja (Guitar evolution)35,00 zł |