Mam ich koncert z festiwalu z 2010 i fajnie grają choć osobiście za metą nigdy nie przepadałem, kilka kawałków słucham.
Iron Maiden rulezzzz
kjppster napisał(a):Zwracam honor Stefanowi, bo faktycznie jego zespoły nie wyrosły na Metallice, ale to nie znaczy, że nie mieli z nią nic wspólnego. Potrafię przyznać się do błędu, wybacz Stefan.
kjppster napisał(a):Ale nie zmienię zdania jednego, że wywyższanie się (i to nie tylko do Stefana, tylko do wszystkich), bo wyrosłem z metalliki jest dla mnie jeszcze bardziej dziecinne niż sam temat. Metallika to legenda o której mało kto nie słyszał i mało kto nie słuchał i bardzo dużo muzyków zaczynało na niej, część się wybiła inni nadal grają w domu, ale pisanie "metallika jest dla dziecinnych" to najpierw należałoby spojrzeć na siebie w tym wieku,
kjppster napisał(a):bo większość z nas na Metallice zaczynała i
kjppster napisał(a):ich popularności nie da się zbić.
kjppster napisał(a):No tak poniekąd masz rację, tylko w wypadku Metalliki ciężko powiedzieć, że są do bani, bo stworzyli coś na prawdę genialnego. Osobiście też słucham ich już rzadziej, ale zawsze pozostaje jakiś sentyment:p

pitunia napisał(a):elDeadache poczytaj trochę.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

Kusiu napisał(a):czytając posty kjppstera, można dojść do wniosku, że najpierw był chaos, a potem pojawiła się Metallica i stworzyła muzykę od nowa, na nikim się nie wzorując.
kjppster napisał(a):ma zazdrośników