Havok napisał(a):Granie z floydem to nie tylko dive bomby czy granie Slayer-a . Jeśli dobrze opanuje się artykulacje z użyciem "wajchy" to naprawde świetnie to brzmi i zabija nudę w grze jak i nadaje solówkom nowej jakości.
adikjacksonguitar napisał(a):Havok napisał(a):Granie z floydem to nie tylko dive bomby czy granie Slayer-a . Jeśli dobrze opanuje się artykulacje z użyciem "wajchy" to naprawde świetnie to brzmi i zabija nudę w grze jak i nadaje solówkom nowej jakości.
zgadzam sie z kolega w 100 % wgl wg mnie jesli masz floyda to musisz nauczyc sie regulowac prety, zmieniac menzure i struny w tym mostku bo wiekszosc wiary sie rzuca na floyda jak z motyka na slonce a pozniej wstawia pod niego drewniane klocki, zeby go zablokowac... Dlatego jesli nie wiesz jak sie robi te rzeczy to odpusc sobie

Rotaryman napisał(a):adikjacksonguitar napisał(a):Havok napisał(a):Granie z floydem to nie tylko dive bomby czy granie Slayer-a . Jeśli dobrze opanuje się artykulacje z użyciem "wajchy" to naprawde świetnie to brzmi i zabija nudę w grze jak i nadaje solówkom nowej jakości.
zgadzam sie z kolega w 100 % wgl wg mnie jesli masz floyda to musisz nauczyc sie regulowac prety, zmieniac menzure i struny w tym mostku bo wiekszosc wiary sie rzuca na floyda jak z motyka na slonce a pozniej wstawia pod niego drewniane klocki, zeby go zablokowac... Dlatego jesli nie wiesz jak sie robi te rzeczy to odpusc sobie
Więc może objaśnij? Chciałbym, by mój floyd się do czegoś przydał raz na jakiś czas, ale wystarczy kilka minut wajhowania żeby zgubić strój. No, i wajha się odkręca.

Rotaryman napisał(a):Trv.
Co mają te drogie floydy, czego nie mają licencjonowane, tanie zabawki?

Koszulka GITARA (piórka)35,00 zł |
T-shirt Koszulka Gitarzysci.pl35,00 zł |
Koszulka Bass Player (dwa kolory)35,00 zł |
Koszulka GITAROWA35,00 zł |
Koszulka Guitar Player (kostka gitarowa)35,00 zł |