Bartoszek00 napisał(a):Niestety próbek już nie nagram , gdyż dziś pojechał w świat [ efekt nie był budowany dla siebie ] i nie zdążyłem , poproszę o nagranie próbek przez właściciela i może wtedy wrzucę ;).
Póki co nie zbieram zamówień gdyż mam bardzo dużo zajęć z muzyką [nagrywamy płytę z zespołem i koncertujemy] a po za tym na codzień też pracuje .
Szczegółowe rozmowy prowadzę jak już to na pw.
To ja jestem szczęśliwym posiadaczem tego Boostera. Chciałbym się podzielic moimi spostrzeżeniami na temat tego urządzenia. Wygląd i wykonanie - pełny profesjonalizm ! Położyłem go obok Tc Electronic poly tune, Boss Ns2, EHX Holy Grail i nie widac różnicy, że booster jest homemade. Efekt jest świetny do gry akordami. Słychac bardzo dobrze wszystkie składowe akordu, jest selektywny. Bardzo dobrze współpracuje z potencjometrem Volume w gitarze. Brzmienie jest od lekkiego "brudu" do mocnego overdrive. Jest czyste, nie ma żadnego "piachu". Efekt jest super do bluesa i rocka. Jako, że posiada regulacje Gain, Level, Treble i Bas można uzyskac szeroką paletę brzmieniową. Równie dobrze podbija głośnośc jak i spisuje się jako "dopałka" Reasumując. Jest godne zastanowienia przy zakupie nowego efektu czy kupic nowy, używany czy też zlecic Bartkowi zrobienie. Ta ostatnia opcja ma dwie niezaprzeczalne zalety. Przy porównywalnej jakości jest tańsza oraz w razie niespełnienia oczekiwań wykonawca może go przerobic wg. sugestii użytkownika. Ja jestem posiadaczem dwóch wyrobów BC Electronics { głowa lampowa i booster } i z obydwu jestem bardzo zadowolony. Szczerze polecam. Żałuję, że nie mogę zamieścic próbek dżwiękowych ale nie dysponuje odpowiednim sprzętem. Pozdrawiam.