Czyli koncert jednak w lipcu. Dla tych, co Slash jest bogiem, też coś jest:
http://slashonline.com/tour/
conscious napisał(a):Jak dla mnie GNR bez Slasha, to to samo co Dżem bez Ryśka.. Co innego i tyle.. Wole "oryginał".
conscious napisał(a):Jak dla mnie GNR bez Slasha, to to samo co Dżem bez Ryśka.. Co innego i tyle.. Wole "oryginał".

FlamStyle napisał(a):Fascynacja niczym nie wyróżniającym się Slashem i traktowanie go jako gitarzysty idealnego, co większość osób praktykuje...

pgmuzyk napisał(a):FlamStyle napisał(a):Fascynacja niczym nie wyróżniającym się Slashem i traktowanie go jako gitarzysty idealnego, co większość osób praktykuje...
Racja.
Naprawde nie rozumiem co wszyscy widza w Slashu i jego grze. Mnie on naprawde niczym nie zachwyca.

conscious napisał(a):Bo tu nie chodzi o umiejętności(przynajmniej z mojej strony). Spójrzcie na takiego Claptona.. Też wybitnym gitarzystą nie jest, a ma w sobie to coś.
pgmuzyk napisał(a):Nie mowie ze potrafi grac, ale wg mnie jest jednym z najbardziej przereklamowanych gitarzystow.

conscious napisał(a):Bo tu nie chodzi o umiejętności(przynajmniej z mojej strony). Spójrzcie na takiego Claptona.. Też wybitnym gitarzystą nie jest, a ma w sobie to coś.

Koszulka Guitar Player (dwa kolory)35,00 zł |
T-shirt Koszulka Gitarzysci.pl35,00 zł |
Koszulka GITARA (Play Guitar)35,00 zł |
Koszulka ANARCHIA (Punk Rock Anarchy)38,00 zł |
Koszulka GITARA (piórka)35,00 zł |